Зрелищен конкурс за Мис събра очите на изтерзаните от селския труд

...
Зрелищен конкурс за Мис събра очите на изтерзаните от селския труд
Коментари Харесай

Стана горещо! Ето коя красавица стана Мис Ферма

Зрелищен конкурс за " Мис "  събра очите на изтерзаните от селския труд мъже във " Фермата ", а една от най-атрактивните участничките беше определена за № 1. В свирепа конкуренция с дамите в стопанството до първото място се добра атлетичната някогашна хандбалистка Камелия. Вместо корона, тя получи венец от цветя и лента от зебло.

В първия тур риалити героините, които до неотдавна въртяха мотики и чукове, облякоха публични тоалети, сложиха високи токчета и дефилираха под одобрителните погледи на мъжкото жури.

Във втория тур те трябваше да показват съблазън по бански, само че множеството се смутиха и прикриха заадните си елементи с панталони, кърпи и дъждобрани. Eдинствено домакинята Аксения прояви храброст и се разноски по изрязани прашки, над които беше наметнала розова риза.

Самоуверената й походка раздвижи плата и не остави нищо на въображението. " Тази вечер ще се мре - кой от инфаркт, кой от инсулт ", разяснява хлебарят Финци, съобщи " Блиц ".

В последния, трети тур, участничките показаха своите гении. Многодетната майка Веселка и яхтената стюардеса Хепи Ванче се изявиха като поетеси. Аксения би барабан, учителката Нина пя национална ария, а гимнастичката Валерия показа танц с лента и бухалки под съпровода на барабан и дудук. Камелия забърка шотове за всички и, в последна сметка, завоюва състезанието с три гласа. За премия тя получи плодове, пенливо вино и разходка с лодка, която реши да показа със съфермерката си, националната певица Лили.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР